De Butskees-Academy: video’s, 365 dagen challenge en meer…

Beschikbaar vermoedelijk Kerst 2022. Heb je je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Dan vertel ik je als eerste wanneer je je kan inschrijven voor de Butskees-Academy

Het werkpakket ontvangen maar geen idee waar je moet beginnen?
Wil je meer technieken leren hoe jij je als ouder/leerkracht/professional kan aansluiten bij je kind?

Met een lidmaatschap van de Butskees-Academy ben je voorzien van alle gemakken! Je betaalt slechts 1x €199,95 voor onbeperkt toegang in het eerste jaar.
Blijf je langer lid, zijn de kosten voor het tweede jaar €149,95 en vanaf het derde jaar en verder €99,95.

Je kan het zien als een e-cursus met reminders (die je eventueel uit kan zetten, want je kan de mailing gewoon uitzetten).

Zo doorloop je in een jaar tijd alle elementen uit de methode door: de uitleg, oefeningen en werkbladen en gaat echt oefenen met de technieken waarover je leest in het Butskees-Basisboek!

Wat is de 365 dagen Butskees-challenge precies?

  • Je krijgt een jaar lang regelmatig mail in je inbox met een opdracht, een videoboodschap met uitleg, een tip of een inzicht. Vind je dat too much en leer je liever op je eigen manier en tempo, zet dan de automatische mailing stop. Je kan ook zelf inloggen op de Butskees-academy en daar de volledige inhoud van de e-cursus bekijken. Alle mails zijn gebundeld in E-Books
  • Je houdt onbeperkt/altijd toegang tot alle lessen en tips, zolang de lid blijft.
  • Je wordt elke dag gestimuleerd om aan de beste versie van jezelf te werken.
  • Je gaat het nu wel volhouden door de bom van motivatie en inspiratie die je van mij ontvangt.
  • Het nieuwste werkmateriaal ontvang je altijd als eerste in je mailbox.
  • De toegang loopt door zolang je je licentie behoudt: je kan dus altijd weer opnieuw beginnen.

Je krijgt toegang tot alle mails en video’s. Je hoeft dus niet te wachten op de mail van de volgende dag, als je door wilt gaan.

Met BONUS!

  1. Met 12 E-Books: Aan het eind van de maand krijg je alle mails met tips/video-boodschappen/opdrachten/inspiratie quotes gebundeld in een e-book in je inbox. Je ontvangt dus 12 e-books!
  2. Met werkboek: Je krijgt gratis het ‘Butskees-werkboek voor ouders, leerkrachten en professionals’ waarin je je voortgang en inzichten bij kan houden.

Van alle gemakken voorzien, zodat je kan leren op een manier die bij jóu past!

Log straks in op de Butskees-academy en vind daar:

  • (animatie)video’s met uitleg van de uitlegbladen, oefeningen en werkbladen.
  • 12 E-books: alle e-mails zijn per maand/thema gebundeld. Je kan dus leren in je eigen tempo, mocht je niet dagelijks een mail willen ontvangen.

.