Butskees-introductietraining (2 uur) €49,95

Liever niet individueel maar je totale team trainen in de Butskees-methode?
Klik hier om naar teamtrainingen te gaan.

Heeft jouw kind een extra zetje nodig om zich weer lekker in zijn vel te voelen, heeft de Butskees-methode de volgende opties:

 1. Lekker laagdrempelig: Bekijk het introductiefilmpje en doe de Butskees-quizzz. Ga aan de slag met de gratis downloads.
 2. Koop de Starterskit en je kan meteen van start.
 3. Ben je nieuwsgierig geworden? Schaf het boek aan of ander leuk werkmateriaal en ga lekker aan de slag.
 4. Wil je al het werkmateriaal ontvangen? Bestel het pakket dat bij je past; met uitlegbladen, oefeningen en/of werkbladen.
 5. Wil je tips over hoe je het werkmateriaal kan inzetten (de oefeningen, uitlegbladen en werkbladen): Volg dan de Butskees-introductietraining.
 6. Word lid van de Butskees-Academy: doe mee met de 365 dagen challenge en krijg toegang tot alle video’s, werkboeken en mails en ontvang het nieuwste werkmateriaal altijd als eerste in je mailbox.
 7. Wil je persoonlijke hulp bij het inzetten van het werkmateriaal (de uitleg, de oefeningen en het gebruik van de werkbladen)? Kijk dan eens naar de optie 1-op-1 begeleiding.

Ik wil graag meer informatie over het inzetten van het werkpakket.

Het werkmateriaal is laagdrempelig in gebruik. Je kan met het werkpakket gelijk starten met het inzetten van de Butskees-methode.

Toch raden we je aan om deel te nemen aan de Butskees-basistraining, het boek te lezen (voorjaar 2022) en/of mee te doen met de 365 dagen challenge (en daarmee direct lid te worden van de Butskees-Academy). Je leert over het inzetten van het werkmateriaal (de oefeningen, uitlegbladen en werkbladen) en wat je kan doen als kinderen de opdrachten lastig vinden.

Butskees-introductietraining:

 • 2 uur
 • De training wordt iedere maand gegeven, gegeven door de Hoofd-Trainkezen Jobke en/of Marijke. Klik voor de data-overzicht op de training die je wil volgen
 • Online / maar ook de mogelijkheid om in Bodegraven op het Butskees-kantoor af te spreken.
 • Het eerste uur uitleg over de methode en het materiaal.
 • Het tweede uur Q&A (aan de hand van vragen van deelnemers wordt het tweede uur met praktische tips ingevuld). Bijvoorbeeld:
  Wat kun je doen als je kind dichtslaat tijdens oefeningen?
  Hoe ga je om met opkomende boosheid van je kind tijdens het werken met de methode?
 • Met maximaal 12 deelnemers, dus ruimte genoeg om persoonlijke vragen te beantwoorden
 • Voor leerkrachten, ouders en professionals.

Kosten: €49,95 per training.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

In de training van de Butskees-methode® maak je kennis met de uitlegbladen en leer je hoe je de oefeningen in kan zetten en de (gespreks)technieken die erbij horen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en vragen van deelnemers.

Iedereen kan deelnemen! Er zijn geen voorwaarden waaraan je moet voldoen om te kunnen deelnemen.