Het werkmateriaal

De Butskees-methode® bestaat naast blijmakertjes uit werkpakketten.

Er zijn verschillende pakketten, passend bij iedere situatie. Deze pakketten beschikbaar in de webshop.

Heeft jouw kind een extra zetje nodig om zich weer lekker in zijn vel te voelen, hebben wij de volgende opties voor je:

  1. Lekker laagdrempelig: Bekijk het introductiefilmpje en doe de Butskees-quizzz. Ga aan de slag met de gratis downloads.
  2. Koop de starterskit en je kan meteen van start.
  3. Ben je nieuwsgierig geworden? Schaf het boek aan of ander leuk werkmateriaal en ga lekker aan de slag.
  4. Wil je al het werkmateriaal ontvangen? Bestel het pakket dat bij je past; met uitlegbladen, oefeningen en/of werkbladen.
  5. Wil je tips over hoe je het werkmateriaal kan inzetten (de oefeningen, uitlegbladen en werkbladen): Volg dan de Butskees-introductietraining.
  6. Word lid van de Butskees-Academy: Krijg toegang tot alle scholingmodules en ontvang het nieuwste werkmateriaal altijd als eerste in je mailbox.
  7. Wil je hulp bij het inzetten van het werkmateriaal (de uitleg, de oefeningen en het gebruik van de werkbladen? Kijk dan eens naar de optie 1-op-1 begeleiding.

Intellectuele eigendom

De rechten van het intellectuele eigendom met betrekking tot het (werk)materiaal (waaronder begrepen de auteursrechten, merkrechten en copyright)en eventuele overige (video)materialen zijn exclusief voorbehouden aan de Butskees-methode®.

Derhalve mogen geen werkvormen, opdrachten en voorbeelden uit de trainingen en/of trainingsmaterialen gebruikt of gekopieerd worden door een deelnemer anders dan aangegeven door Marijke Uithol – oprichter van de Butskees-methode®.