#1 Het ontstaan

In deze podcastaflevering vertelt Marijke openhartig over het ontstaan van de Butskees-methode, over de route die zij aflegde op zoek naar de naam van Butskees en maken we kennis met onze aller eerste Fankees Emerentia Muskens.

#2 Liefdestaal

In deze podcastaflevering word je meegenomen in de wereld van de liefdestalen. Je maakt kennis met de 5 talen van de liefde en je hoort meer over hoe je deze talen kan toepassen in je werk of juist in het dagelijks leven als ouder, broer, zus of collega.

#3 Butskees en slaap

In deze podcast aflevering is Stephany van ‘verbeter je slaap’ te gast. Thema’s zoals nachtmerries, de spanningsberg op en aflopen door slaap en gezonde nachtrust komen voorbij. Oh ja en iets dat je misschien niet helemaal ziet aankomen, is dat Marijke vergeleken gaat worden met een albino inktvis. Juist, luister maar snel verder.

#4 Stress en de spanningsberg

In deze podcastaflevering leer je meer over de spanningsberg, de nadenkwereld, de gevoelswereld en de errorwereld. En hoe zit dat eigenlijk met die werelden? Zijn die bij iedereen even groot? Waardoor loopt je spanning op? En hoe lukt het om minder snel gespannen te raken? Dat hoor je vandaag!