Professionals

Klik hier om direct te gaan naar:


Waarom ook jij kiest voor de Butskees-methode®

Je kan het direct toepassen

We helpen je waar nodig

Stevig onderbouwde methode

Leuke out-of-the-box oefeningen en tips hoe jij je cliënt weer lekker in zijn vel kan krijgen? JA GRAAG!

Ga gelijk aan de slag!

Ben jij als (beginnende) kindertherapeut op zoek naar een praktische methode, met handzame oefeningen en uitnodigende werkbladen? Dan zit je goed bij de Butskees-methode! Het enige dat je nodig hebt zijn de twee bewaarmappen vol met uitlegbladen, oefeningen en werkbladen. De Kezenkaartjes en Kennismakingskaartjes worden bij het Verbutskees-jezelf-pakket geleverd. Je kan gelijk aan de slag!

Van alle uitleg -euh gemakken- voorzien!

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

De online introductietraining: niet verplicht, wel fijn!

Wij helpen je waar nodig. De online introductietraining (duur: 2 uur) is een mooi aanvulling als je aan de slag gaat met het werkmateriaal. In het eerste uur krijg je een algemene uitleg over de Butskees-methode en het tweede uur worden vragen van deelnemers behandeld.

Je kan deze training ook gebruiken om meer informatie te krijgen voordat je tot aanschaf van het Verbutskees-jezelf-pakket of de Fankees-box overgaat. Er zijn geen toelatingseisen. Je kan ook altijd je vraag per mail stellen.


Teamtraining met gratis terugkom-moment!

Prijs: €850,-

Ben jij enthousiast en wil je graag dat jouw team ook getraind wordt in de Butskees-methode®? Wij bieden een 2 uur durende -op maat- introductietraining op locatie* of online aan. Daarbij bieden wij aan om binnen 1 jaar eenmalig nog een keer terug te komen voor een opfris-training, door jullie zelf in te plannen (datum in overleg).

* Reiskosten 29 cent per km.
* Reisafstand max. 45 minuten vanaf Bodegraven, daarboven is in overleg ook mogelijk, maar dan wordt een toeslag berekend.

Iedere deelnemer ontvangt een set Kezenkaartjes. .
Als team ontvang je 1 Verbutskees-jezelf-pakket. Klik hier om te ontdekken wat daar allemaal in zit.

*max 8 personen. Is jouw team groter dan 8 personen? €30,- p.p. toeslag.

Wil je extra het Verbutskees-jezelf-pakket, Uitleg- en Oefen of Werkbladenpakketten erbij bestellen? Klik hier voor de prijzen.


Deze professionals gingen je al voor:

“Het is laagdrempelig; voor ouders, leerkrachten en professionals. Je kan het zowel individueel als in een groep gebruiken; thuis, in de behandelkamer, in de klas of in een training”.
– PMKT Therapeut Lianne de Jong van Praktijk Speels-


“Werken met de Kezen vergroot en verstevigt de band met je kind, levert mooie inzichten op en grappige gesprekken.”

– Ouderbegeleider en kindcoach Mariska Engels

“De veelzijdigheid aan oefeningen zorgt ervoor dat er voor ieder kind wel een passende oefening bij zit”
– GGZ-behandelaar Tessa de Jong-


Snel naar:


De 10 van Butskees

  1. Een 4-minuten pitch van Marijke over de Butskees-methode: bekijk de introductievideo
  2. Wie zijn die Kezen? In deze video stellen zij zich voor. En je kennis checken doe je daarna in de Butskees-quizzz.
  3. Ga aan de slag met de gratis downloads.
  4. Koop de Starterskit en je kan meteen van start. Wat daarin zit, check je hier. Beslis je om daarna alsnog het Totaalpakket te kopen? Dan krijg je een dikke korting, klik hier voor de Starterskit upgrade naar Totaalpakket.
  5. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook meer leren over de onderbouwing en gesprekstechnieken? Schaf het boek aan.
  6. Kies ander leuk (educatief) spelmateriaal, zoals het Butskees-Kwartet, de Plankees Schoolagenda en het Vakantiedag-doeboek.
  7. Ga voor de topper! Het Verbutskees-jezelf-pakket: 2 mappen vol met uitlegbladen, oefeningen en werkbladen. Wat daarin zit, check je hier.
  8. Wil je tips over hoe je het werkmateriaal kan inzetten (de oefeningen, uitlegbladen en werkbladen): Volg dan de Butskees-introductietraining van 2 uur (online).
  9. Ben je een Fankees geworden? Met de Fankees-box ontvang je alles wat in Butskeesland te vinden is! En als Fankees word je natuurlijk lid van de Butskees-Academy: krijg toegang tot al het cursusmateriaal: (animatie)video’s waarin de oefeningen uitgelegd worden, een 365 dagen-challenge met 12 werkboeken en ontvang het nieuwste werkmateriaal altijd als eerste in je mailbox.
  10. Wil je persoonlijke hulp bij het inzetten van de Butskees-methode? Kijk dan naar de optie 1-op-1 begeleiding.